Fail

Fail

En fantastisk uppfinning!

FailPosted by Dart 2010-10-20 15:58:51
Det kommer en tid i var mans liv då man inser att man faktiskt inte är en man, utan snarare en luffare. Om det råkar vara så att du aldrig har passerat luffarstadiet kan jag bara beklaga. Antagligen är du en oerhört fin och vacker människa och helt enormt skittråkig.
Luffarstadiet ja, det kännetecknas av bristande hårrutiner. Det vill säga att besöken hos frisören är lika frekventa som de dagar då radiotjänst inte ringer för att fråga om man har köpt sig en tv. Bristande hygien i övrigt är icke ett krav längre för hallå, vi lever liksom i 2000-talet. Nu har jag kommit så pass långt in i luffarstadiet att håret är i vägen! Ruskigt irriterande att få sylvassa hårtoppar rätt in i hornhinnan hela tiden. I plugget löses detta medelst en mössa av galant modell. Hemma blir det för varmt med mössa på. Hmm vad gör en sann luffare i detta läget? Jo, han tänker som kajsa varg, nej han gör inte brännvin av potatis, utan han tager vad han haver. I mitt fall blev det tjejens eminenta båge av plast. Bland damer känt som ett diadem!

Fy bubblan vad bra det blev! No more hair i mina ögon. Diademet är utsett till dagens uppfinning!  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Stenis 2010-10-22 23:04:02

WORD!! Diadem regerar full time!