Fail

Fail

Gamla människor

knas ^^Posted by Dart 2010-09-27 15:17:33
Det var en Måndag i höstruskiga Kalmar, vinden pinade två tappra sjöingenjörsstudenter i ansiktet när de beslutsamt vandrade hemåt. Tanken var att dessa två herrar runt 30 år skulle tagga till inför Tisdagens ledarskapsredovisning. De tog en omväg och traskade genom gamla staden och utbröt i en diskussion varför folk har växter med frukter och bär som inte är ätliga. Mjo, det är en bra fråga men inte riktigt vad dagens inlägg ska handla om. Våra två hjältar tänkte vandra in på Netto men där vid ingången möter de en tant med rullator. Det visar sig att tanten har en trasig automobil en bit bort och frågar studenterna om de kan busstabellen. Najj tyvärr blir svaret och tanten får en ledsen blick i glokulorna. Studenterna erbjuder tanten att ringa efter sin dotter men inget svar. Men va faan säger de, vi är för bövelen sjöingenjörer snart, nog ska vi få fart på en gammal Skoda? Sagt och gjort, de traskar iväg mot bilen medan tanten febrilt kämpar på med rullatorn.
Bränslenivå i tanken kontrolleras och startmotorn går runt men inte en suck i den hårfönsstora motorn. Troligen ingen gnista alternativt stopp i soppafiltret. Med en iphone som enda verktyg blir felsökningen tämligen begränsad. Tanten ser lite förtvivlad ut och funderar på hur hon ska kunna transportera sin pre-ww2-kropp hem till Smedby. Internet i iPhone är kung, en snabb koll på lokaltrafikens sida visar att det går en busslinje i närheten och tanten lotsas till närmaste hållplats. Tanten är lika lycklig som Agneta Sjödin när hon får peta lite på Magnus Samuelssons armar och frågar glatt hur stor peng de rasande trevliga studentpojkarna vill ha för besväret. Givetvis tackade de nej till en peng och önskade tanten en trevlig dag.

Det är rätt intressant att alla gamlingar alltid frågar hur mycket pengar man vill ha för att hjälpa till. Oavsett om man burit en ica-kasse tre meter eller byggt de ett nytt slott kommer frågan i slutet.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.