Fail

Fail

Avmönstring

At SeaPosted by Dart 2010-08-04 10:22:38

Birka Paradise 2010-08-03

Dag 44:

Idag är det avmönstring! Efter sex veckor ombord är det nu dags att återvända till Kalmar för att kämpa sig igenom det sista året innan examen. Igår skrev jag att jag antagligen skulle försova mig idag just för att jag skrev att jag inte gjort det än och mycket riktigt. Sista dagen försover jag mig, trots att jag bad Oscar purra mig. Grejen är den att även Oscar försov sig...lite festligt är det faktiskt. Vi hade en trivsam afton igår med lite öl och mycket snack. Gänget i maskin är galet bra.

Jag är nere i maskin fram till frukost, efter frukosten knallade jag upp till hytten för att börja packa och göra klart allting för avmönstringen. Ner till maskin igen för att säga tack och tjena till alla jag arbetat med. Vid 1542 kliver jag och Pontus i land!! Pontus tar en Birkabuss hem till Norrköping medan jag blir upphämtad av min galet snygga flickvän!

Nu tar den här bloggen slut...tror jag. Jag har funderat på att fortsätta skriva men vet i fan om ens vardag är särskilt spännande när man inte är till sjöss. Vi får se vad som händer.

Kul att ni har läst och ha en kul dag. Tjena!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.