Fail

Fail

Attackavföring och filar

MarinbasenPosted by Dart 2010-05-03 20:42:04
God Afton.

Den här dagen började minst sagt intressant. Det hela utspelades enligt följande:

Klockan är 0745 och vi är i höger körfält och väntar på att det förbenade rödljuset ska slå om till grönt. Märkligt att det alltid är rött när man har bråttom. Har man inte bråttom är det lite hugget som stucket. Ibland är det grönt och ibland är det rött men när man har bråttom, då kan man ge sig apa på att det är rött. Mr Murphy!! Åter till dagens händelse...vi väntar på att få köra när herr Alex frågar om jag kan köra in till Max varpå jag frågar om han redan är hungrig. Svaret jag får går inte att misstolka. "Jag måste bajsa NU!!!" Ujj tänker jag och ser en otäck olycka framför mig och viftar genast igång blinkersen och ger järnet ut till vänsterfilen. Är det rött i den filen också? Det vet du syster! Alex blir klart otålig och nästan skriker vid det här laget. Grönt och Northstarmotorn varvar ilsket när den skickar iväg Cadillacen med samma kraft som en månraket. Vid Max flaxar Alex ut ur bilen och bankar på alla dörrar och rutor han kan hitta, han försöker att övertala en städare att släppa in honom men icke! Där kammade han noll och beger sig bortåt mot ett dike.

Alex är på väg mot diket som ska förfölja honom för resten av hans liv.


Haha, bilen står med aktern mot diket och i innerbackspegeln kan jag se hur endast hans huvud sticker upp. Uträttade han sina behov i ett dike i Karlskrona tidigt en Måndag morgon? Svar nej, han fegade ur. Klent värre! Vi beslutar oss för att bege oss mot Amiralen som ligger ett fossilkast bort. För den som undrar så är ett fossilkast ungefär lika långt som 1.5 stenkast. Klockan har nu hunnit bli 0755 och Alex står och hoppar vid ingången som ska öppnas exakt 0800. Stressad som inför en Christer-tenta tuggar han på sina gula naglar och försöker att spela oberörd medan vi sitter i bilen och skrattar käkarna ur led.

Alex, hysteriskt bajjenödig vid Amiralen!


Den bistra Securitas-vakten kommer och öppnar dörrarna och innan han hinner säga övervåld har Alex studsat iväg och försvunnit ur sikte. Minuterna tickar långsamt framåt och vi diskuterar ivrigt om herr Alex hann fram till muggen eller inte. Då dyker han upp, med ett leende som ett småbarn i en godisaffär. Dagen är räddad och vi kan återigen fortsätta vår färd mot Marinbasen. Bajsmannen har fått ett nytt ansikte!!

Vad hände på Marinbasen under dagen då? Jodu, tur att morgonens bravader finns för jösses vad trist det var idag. Vi fick varsin bit plattjärn, två filar, ett skjutmått och en vinkelhake. Uppgiften? Att fila plattjärnet rakt! Oh My God som familjerna i Extreme Home Make Over brukar säga. Fila fila fila, mäta, fila fila fila, mäta, fila fila fila, mäta, svära, fila fila fila och så vidare.... jag och Björne var måttligt roade av det här. Antagligen såg vi bägge två ut att dö av tristess. Faktum är att jag nästan somnar av att berätta det så vi lämnar det hädan. Det blir en av alla de dagar som aldrig kommer att stå med i lågstadiets historiebok.

Imorgon blir det mer fil...bläh

Tjena!

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post97