Fail

Fail

Hejsan Hoppsan

At SeaPosted by Dart 2010-04-18 17:14:24
Jao, har totalt glömt bort att skrifva om min avmönstring!
Nu har jag varit i land i fyra veckor och gjort tonvis med spännande saker. Tagit ut min gamla Cadillac som stått inspikad i ett garage i 2.5 år.

Dagen då jag mönstrade av Pandion var spännande! Vid 0930 kom taxin och plockade upp mig vid kajen i Gdansk. En gammal tjock herre som varit polack i minst hela sitt liv. Lite kul att vi tog en tripp genom stadens centrum, Gdansk e en galet gammal stad som överlevde kriget utan större skador. Det blir lätt en tripp ner dit när tid finnes. Ut på motorvägen och där levde herr taxichaufför upp till ryktena om polska taxichaufförer. Hisnande inbromsningar och filbyten som nästan resulterade i en krock vid vår avfart. Eder livsglada kåsör tog då ett kraftigt tag i handtaget och förberedde sig på att spela monopol i himlen. Herr polack såg detta och klappade mig tre gånger på låret och sa med öststatsengelska: Don't worry, I have control my friend...ja jo, det fick mig lugnare!

Framme vid flygplatsen gick det mindre bra. Röntga väskan två gånger varpå en beväpnad säkerhetsvakt frågar om jag har några knivar med mig. Ööh, näe det tror jag inte säger jag innan han drar fram en kniv och en gaffel ur mitt handbagage! Hoppsan...^^ Inte nog med det, han stal min handkräm också! Jag fick sätta mig på det chockrosa flyget hem så slutet gott allting stulet. Parkerade vid nödutgången varpå fröken flygvärdinna sa att jag inte skulle öppna nödutgången. Eh, ok...jag ska försöka att undvika det. Det visade sig att den uppmaningen grundade sig på en händelse i England där en herre skulle provöppna nödutgången. Dock är en nödutgång en engångsdörr så när han öppnade föll dörren ut på asfalten och flygplanet blev "grounded" och alla passagerare fick gå av igen i väntan på ett ersättningsplan. Hahaha skön lirare! =D

Hemma i Sverige igen väntade Camilla vid gaten. Det var skönt att träffa henne igen efter alla veckor som jag varit borta.

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post95