Fail

Fail

SUI dominerar!

At SeaPosted by Dart 2010-03-11 19:44:02
Idag fick jag veta att det blir avmönstring på onsdag nästa vecka ty SUI har skickat hit nästa elev. Bra där. Den här praktikperioden bestod av 128 möjliga dagar till sjöss. Jag fick 60 dagar... Starkt att de lyckats få ut mig på en båt 48% av den tilltänkta tiden. Det är fan helt jefla otroligt mycket fail. De har vetat om att vi ska ut på praktik i minst ett år. Hur kan man misslyckas??
Jaha, nu i december så ska 30 st maskinbefälselever ut på praktik. De ska ut i ca 100 dagar och vi har de här båtarna där vi placerar elever. Hallå SUI, var är det svåra? Det är lågstadiematematik!! Inkompetenta jävla drönare som kliar sig i arslet hela dagarna istället för att göra det de ska. Slår vad om att en kommunalarbetare är 10 ggr så effektiv som idioterna på SUI. Så nu sitter jag här med en rest på 42 dagar till sjöss. Förhoppningsvis får jag göra den i sommar men jag räknar inte med det. Det vore kors i taket i bowlinghallen om de lyckas göra något rätt. Annars får man gå ut på praktik efter sin examen, vilket inte är särskilt kul. Dels för att man vill vara klar när man tar examen och dels för att det innebär tre månaders förlorad inkomst om man räknar med vederlag. Ingångslön på 30 000 så innebär det här 90 000 kr som SUI har kostat MIG.

SUI är bara pinsamt


Så, skrivit av mig lite och varit bitter. Ser fram emot att ringa SUI när jag kommer hem...

I maskin idag så har jag efterdragit EVAn, enligt fru instruktionsbok skall detta göras när man kör EVAn så det har fått vänta tills idag. Cippen har gått hela natten på separatorn. Fick ägna förmiddagen åt att spola ur separatorn och värmaren. Stefan visade lite snabbt hur man skjuter kulan manuellt och vad det var jag skulle göra. Sen gick han...aha, bussigt. Men skam den som ger sig. Lyckades faktiskt skjuta kulan ^^ och vattnet försvann ur cippen. Spola spola och skjuta igen. Idag gick det faktiskt riktigt bra, förstörde i alla fall ingenting...

Chiefen fick nys om min filmsamling och gick hela vägen ner i maskin!! för att hämta mig så att han kunde kopiera lite filmer. Skepparn vart sugen han med så just nu sitter jag här med hans hårddisk och petar över film för glatta livet.

Ja just det, hyllan som jag gjorde till chiefens telefon kom upp bland dagens samtalsämnen. "Det saknas något här, har vi inget snygg märke vi kan sätta dit?" sa chiefen. Jo sa jag, jag kan göra en bowtie i putsad mässingsplåt? "Jaaa, gör det!! Seså, ner i maskin och fixa det nu!" Så nu ligger det ett hemmagjort chevaemblem i snickarboa, klarlackat och fint. Haha, den telefonhyllan är grym!

Pratade verktyg med Jerka idag. Han är grymt kul den gubben. Vi berättade historier om hur pass kassa kapskivorna från coop är och hur jefla usla dagens borr är. Skrattade ikapp när vi fördömde kinesiska verktyg och hyllade snabben! För den oinvigde är snabben ett luftverktyg, där man kan montera ex roterande filar. Det är svårt att tro att Jerka är 35 år äldre än mig...

Jag vet en som blev jätteglad över att jag åker hem nästa vecka istället för i april...kan ni gissa vem? Jorå, fröken Camilla. Passande att hon ska besöka Stockholm nästa vecka ty då får hon hämta mig på flygplatsen.

Käket idag bestod av biff lindström till lunch och så givetvis ärtsoppa och pankisar till middag! Det är allmänt känt ombord att jag hyllar ärtsoppa för det första jag får höra på morgonen är "haha, ärtsoppa till middag idag" ^^


Dags att duscha så att man blir frisk och fräs igen!

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post91