Fail

Fail

Dart å Forss i storstan

knas ^^Posted by Dart 2009-12-14 23:01:56
hallå hallå

Uppdaterar min blog trots att jag befinner mig på torra land. Det är nämligen som så att helgen spenderades i kungliga huvudstaden och fick helt klart ihop lite material att skriva om.
Ringer elit-forss på lördagmorgon varpå han går ut och vevar igång sin gamla 940 och sladdar iväg till kungens kurva där vi möts. Mycket snack och lite verkstad, vart enormt imponerad av hans eltejpade vevhusventilation. Kung vid korvmojjen!
Iaf, poängen var inte att stå på parkeringen till Scandic hela dagen. Vi embarkerar Camillas vita Oktavia och beger oss in mot stan. Styret riktas mot sjöhistoriska muséet. Mina förväntningar som sjöman är knasigt högt ställda. Blir jag nöjd?
En sal med mängder av modellbåtar, lite som att gå in på den lokala leksaksaffären och välja ut en byggsats från revell. Nästa hall bjöd på en rekonstruktion av en kaptenshytt samt ytterligare två modeller. Tredje hallen innehöll fem master, två träbåtar och ett tält...nu började jag ana nivån på sjöhistoriska. I stil med public på en .pl-server. ^^.
Nåja, på övervåningen väntar en pirat-utställning!! Seriöst...en gammal pirat-flagga och lite foton??
Eh, nej...galet missnöjd med det besöket. Blev ett vackert foto på Dart och Forss iaf xD

Efter denna katastrofala upplevelse cruisade vi ner, via strandvägen, till armémuséet. Galet bra museum! Tonvis med vapen inkl unlocks. ^^Lite test av gamla tortyrmetoder resulterade i pungsmärtor men var kul ändå. Några höjdpunkter var att skriva dit våra namn på väggen "Vem är din hjälte?". Inte illa att vara med bland Martin Luther King, Stålmannen och Tarzan!
Det visade sig senare att Forss inte alls gjort värnplikten som vaktis. Han var i själva verket försvarsmaktens egna Batboy!! xDKan varmt rekommendera en utflykt till armémuséet. Det äger!

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post43