Fail

Fail

Nya skor!!

At SeaPosted by Dart 2009-10-05 22:36:30
Jao, söndagen bjöd på moppning av hydraulrummet ty det har läckt in vatten. Fick upp cirkus 100 liter...det tog längre tid än jag trodde o.O Hela förmiddagen gick åt.
Söndagen bjöd även på en övning som vanligt. Dagens övning var rökdykning och eftersök av en försvunnen elingenjör. Maskinrumsgänget var taggade till tusen vilket syns på fotona.
Idag blev det rengöring av sjövattenfiltrerna med motormannen Thomas. Iaf fram till lunch för då drog jag och kockeleven in till stan. Jag har fått punka i mina pjucks från Deichman. Något irriterande att alltid ha en blöt strumpa. Vi begav oss in till Nordstan och jag hittade ett par vettiga dojjor. Passade även på att köpa ett gäng dagstidningar och två trisslotter. Vann jag något? Näe, inte en spänn. Det var iaf rätt skönt att komma av båten för några timmar.

Nu är det bara tio dagar kvar ombord. Lite blandade känslor när avmönstringsdagen närmar sig. Dels ska det bli hur skönt som helst att komma hem men samtidigt så är det tråkigt för det är galet bra folk ombord.

Dagens foto: Blixten skulle byta tjockoljefilter vid HM3 så jag hängde på. Det gick inte särskilt bra. O-ringen var pajj vilket Blixten glömde att kontrollera. Då gick det så här när man vred på oljan igen...  • Comments(0)//www.midgets.se/#post37