Fail

Fail

Livbåtsövning

At SeaPosted by Dart 2009-09-27 18:44:00
Söndag och vi är i Göteborg. Blir en överliggare nu och vi åker till Trave först på Tisdag. Rätt skönt faktiskt. Dagen börjar lugnt å stilla i maskin. Knackar lite bult på tvåans huvudmaskin och är med El-Mats och Johan och pillar på en liten brytare. Liten och liten, i storlek med två pudlar. Byter en mojäng å lite annat skit. Har faktiskt inte en aning om vad prylarna heter. Blev en festlig bild på Mats och Johan.


Eftersom det är söndag så är det övning och idag var det det livbåtsåkning. Jag, Sarah, Ellinor och den nya eleven Luppo (kan heta något annat, jag chansar vilt) fick dra på oss varsin flytväst och sätta oss i en liten jolle. Erland skjutsade ut oss till livbåten som vi embarkerade. Förutom oss så var motormannen David, matrosen Milo och andrestyrman Bronco med. Ja, där låg vi och guppade runt. Jag fick till och med äran att styra. Wicked. Fullt spett och det fick jag inte göra. Väl ombord igen så var det dags för middag. Stek med en sjukt fin karljohansvampsås. Bra slevat i köket Janne och Ellinor!

Dagens foto: Jag och Ellinor står på kajen, taggade till tusen för att få åka livbåt!  • Comments(1)//www.midgets.se/#post33