Fail

Fail

Hissar och ankor

At SeaPosted by Dart 2010-07-29 19:02:43

Birka Paradise 2010-07-29

Dag 39:

Torsdag och ingen ärtsoppa till middag. Skitbåt! Nere i maskin träffar jag den nya motormannen som har fått smeknamnet Ankan. Han verkar finna sig i det och är en rätt trevlig men oerhört märklig människa. Huvudet är jättelitet, och då menar jag verkligen jättelitet! Se efter själva på fotot!

Jag, Oscar och Kroken fortsätter med pumphalningen. Upp med resten av rullyftarna och byta rulle. Det börjar gå på rutin nu och det är nog både bra och dåligt. Bra med hänseende till att man kan det men dåligt med tanke på att man inte är lika fokuserad. I vart fall så finner vi en rulle som är något skadad. Stora bitar som saknas! o.O Ska nog inte vara så nej. Lite märkligt ty alla andra rullar har sett som nya ut. Imorgon är det dags för att hiva dit de överhalade pumparna. De pumpar som vi tagit bort ska vi sedan överhala. Det är kul! Det finns lite att göra nu, till skillnad från andra dagar när man mestadels har rullat tummar och kastat tejpboll. Det som är lite underligt är att desto mer vi skruvar, desto mindre finns det att skriva om. Hmm.

Ja just det, höll på att glömma dagens brandövning. Rundtur som vanligt, vi slutade uppe på däck tio och nästan hela maskingänget klämmer in sig i en hiss. Cheftrikaren säger nej för fan, inte alla trikare i samma hiss! Vi åker ner och mellan däck fyra och tre stannar hissen! o.O Ujj säger vi...men den hoppar strax igång igen. Det visar sig att cheftrikarn varit busig och stannat hissen via datorn. Bra skämt, jag önskar att jag visste hur man gör det...men å andra sidan är det nog lika bra att jag inte vet. Stor risk för att hissarna på Paradise skulle stanna lite stup i kvarten, särskilt de hissar med last i. ^^

Trasig rulle ^^


Krubbet idag bestod av några läskiga nudlar med kycklingsoppa till. Hur vidrigt som helst! Legobitar smakar bättre. Middagen var raka motsatsen även om det blev lite knasigt. Nypotatis, löksås och fläsk! Wohoo jublar jag och Kroken och skottar tallrikarna fulla. Mitt i glädjeyran kommer en kockjävel ut och lyfter två lock. Jaha, vad ligger därunder om inte raggmunkar? Vaa faan säger jag till kocken, varför gömmer ni raggmunkarna för? Han tittar underligt på mig men säger inget...när jag sedan beklagar mig över att tallriken är full av potatis och löksås piper han in i byssan igen. Jag är inte den som är den tänker jag och slänger på en raggmunk ovanpå allting. Skaplig storlek på raggmunkarna, jag tror att de har måttat efter ett brunnslock! Vi krubbar på och Kroken äter raggmunk för första gången i sitt liv. Han gillart och frågar vad det är. Efter att jag svarat potatis säger han helt allvarligt: ”Bra, har man inte druckit mjölk och ätit potatis så har man inte ätit” Ligger något i det för potatis är bra gott det. Lätt att variera dessutom. Potatismos, potatisgratäng, stekt eller kokt, kroppkakor, raggmunkar, pommes frites, chips osv...gör det med makaroner eller ris. Nu dusch och sen skvallra lite med Camilla. Det är en bra tjej det. Dock rätt kass på att laga mat men ändå världens finaste tjej. Snart får jag äntligen träffa henne igen, undrar om hon har blivit duktigt tjock nu?

  • Comments(1)//www.midgets.se/#post134