Fail

Fail

Lureri och soffor

At SeaPosted by Dart 2010-07-28 18:54:11

Birka Paradise 2010-07-28

Dag 38:

Hallå, läget? Det är onsdag och pumphalning på kärra ett. Det är ett uppdrag som tillfaller mig, Pontiac och Mattson. Mattson är för övrigt omdöpt till kroken, det finns en bra historia bakom. Häng kvar så får ni veta. Det faller sig naturligt att använda sig av teckenspråk nere i maskin ty ljudnivån är bitvis i klass med smärre atombombsexplosioner. De flesta människor kan tecken som tummen upp eller ner, däremot kan det vara värre när man vill att någon ska hämta en krok. I Mattsons fall knyter man näven och vrider näven runt runt vid handleden. Jag och Oscar fattade ingenting...men det var en krok han ville att vi skulle hämta och således heter han kroken. Det ska tydligen komma en ny lirare ombord som ingen vet vem det är. Allt vi vet är att han kommer från Karlstad. Jag har redan gett honom ett bra smeknamn, Ankan. Finns en krog i Karlstad som heter Glada Ankan eller motsvarande.

Back to the pumps! Vi börjar med att glo i bilderboken för att ha lite hum om vad det är vi ska göra. Tyvärr var det väldigt få bilder men vi är elitmekare, vi fixart ändå. Det går förvånansvärt smidigt att lossa allting och vid lunch drar vi första pumpen. Kroken står vid pumphyllan medan jag och Oscar står på däcket ovanför och hissar upp pumparna, en efter en, och drar iväg de till workshop. Kroken frågar hysteriskt flera gånger om vi har märkt pump nummer fem. Lite väl tjatigt så vi märker alla pumpar som nummer fem. Han får ett smärre nervsammanbrott när han kommer in i workshop och ser att alla pumpar är märkta med femmor. ”Men era jubelidioter, ni kan väl för fan tänka lite själva??” Hahaha, det var skoj! Kul kille den där Kroken.

Oscar som Alice in chains ^^Full rulle med att byta rulle!

Det blir övertid idag! Det står några soffor på kajen som vi ska lyfta in säger försten. Jao, ok då säger vi i tron att några soffor är färre än 30 st...Det var en hel trailer full med soffor! Mhm, vi blev helt stört lurade!! Jag som verkligen hatar att flytta möbler men det är bara att hugga i och i ärlighetens namn blev det en hel del garvande. Jag fick till och med herr överstyrman att börja kånka soffor. Han var inte jättepigg på det nej. Däremot är jag någon evigt tacksam för att det finns hissar ombord. Vi mosade in så många soffor vi kunde i hissen innan vi skickade den till däck sex. Ibland kom den tillbaka med någon soffa kvar i och ibland kunde vi inte låta bli att skicka sofforna till något annat däck xD

En trailer kommer lastad....med soffor!

Utspisningen skedde som vanligt i mässen och det bjöds på korvstroganoff med rismos till lunch. Rätt hyfs förutom det där förbannade rismoset. Vi borde investera i klockor till bysspersonalen för ibland undrar man hur korkade de egentligen är. Middagen var fin. Strömming och potatismos! Det är bra krubb det. Nu ska jag ringa min förträffliga sambo och höra hur hennes dag har varit. Tjena!

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post133