Fail

Fail

Olyxhytt och knastrött

At SeaPosted by Dart 2010-07-20 18:15:00

Birka Paradise 2010-07-20

Dag 30:

Tisdag och det är katastrof. Det blev lite oplanerat partaj igår med resultatet att man kröp till kojs närmare god morgon än god natt. Det var kul igår men skittråkigt när klockan ringde vid 0515. Bara att ta cykeln i styret och ge järnet ändå. Man kan vara hur trött man vill men satan om man inte dyker upp på morgonen. Då blir herr maskinist skogstokig och kastar knivar med ögonen. Däremot går det bra att jobba extremt långsamt. Rätt sund inställning anser jag. Även om man inte producerar någonting under dagen så är man i alla fall på plats. Dock så har vi fått en hel del saker gjorda idag.

Vi bytte olja i regulatorn till hjälpkärra nummer två. Samma kärra fick även reglerstängerna och baxen smorda. Vi bytte även kärrans bränslefilter och vaskade av blocket så att den blev fin. Undrar om man kan kalla det för block förresten? Vid klockan tolv tog vi våran sedvanliga promenad och pejlade tankar med mera. Oscar körde hej-rally. En lek som passar alla och vid ovanligt många tillfällen. Den går ut på att du ska hejja på varje person du möter och notera om denna person hejjar tillbaka. Här ombord var det bara en av fyra som hejjade tillbaka. Hur trevligt är det? Klart man hejjar tillbaka, antingen genom ett rungande tjena eller genom att helt enkelt peka finger åt person ^^

Det här blir en rekordkort berättelse idag, jag är helt enkelt för trött för det här. Än värre är att det blir grillparty ikväll. Visserligen ett trevligt initiativ men ujj vad jag kommer att sova efter det.

Krubbet idag var en ny bottennotering. Laxpudding till lunch! Första gången som jag hoppat över lunchen...hela eftermiddagen suktade man efter köttfärslimpan till middag och vad händer då? Jo, alla andra ombord har glufsat i sig samtliga köttfärslimpor som fanns mellan Stockholm och Mariehamn! Vi får helt enkelt nöja oss med halvtinade köttbullar, gräddsås och färskpotatis. Viktigt att ej glömma lingonen.

Dagens bild visar den ena av två fylleceller. Här får man sova om man puttar sin svärmor överbord.  • Comments(0)//www.midgets.se/#post125