Fail

Fail

Julmust 1337!

FailPosted by Dart 2010-10-22 17:17:07
Idag blir det ett klassiskt inlägg utan fail!
Det är som så att under gårdagens besök i lokala mataffären hittade jag guld!! Inte riktigt guld kanske men julmust lagrad på ekfat. Julmust är en av årets fyra höjdpunkter och att finna ekfatslagrad julmust var bättre än att få tjena på din mamma. Smak? Mhm, rund å fin must med ett tydligt inslag av ek. Well done nygårda!  • Comments(1)//www.midgets.se/#post144

Le bömb!!

FailPosted by Dart 2010-10-21 18:26:01
Ja, dagens fail är inget jag har gjort, eller ens något en polare gjort, utan något som en helt random lirare har gjort. Han har antagligen vaknat på fel sida idag och bestämt sig för att utplåna världen. Kanske inte världen men MAX och en och annan liten hund i närheten. Han står och joddlar om att han har en bömb på sig och givetvis vågar inte snuten göra något annat än stå och glo på honom. Det hela visade sig vara en fet bluff och frågan man ställer sig då är varför?
Ok att man bluffar i poker eller i äktenskap men att säga att man har en bömb på sig när man inte har det? FAAAAAIL!

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post143

En fantastisk uppfinning!

FailPosted by Dart 2010-10-20 15:58:51
Det kommer en tid i var mans liv då man inser att man faktiskt inte är en man, utan snarare en luffare. Om det råkar vara så att du aldrig har passerat luffarstadiet kan jag bara beklaga. Antagligen är du en oerhört fin och vacker människa och helt enormt skittråkig.
Luffarstadiet ja, det kännetecknas av bristande hårrutiner. Det vill säga att besöken hos frisören är lika frekventa som de dagar då radiotjänst inte ringer för att fråga om man har köpt sig en tv. Bristande hygien i övrigt är icke ett krav längre för hallå, vi lever liksom i 2000-talet. Nu har jag kommit så pass långt in i luffarstadiet att håret är i vägen! Ruskigt irriterande att få sylvassa hårtoppar rätt in i hornhinnan hela tiden. I plugget löses detta medelst en mössa av galant modell. Hemma blir det för varmt med mössa på. Hmm vad gör en sann luffare i detta läget? Jo, han tänker som kajsa varg, nej han gör inte brännvin av potatis, utan han tager vad han haver. I mitt fall blev det tjejens eminenta båge av plast. Bland damer känt som ett diadem!

Fy bubblan vad bra det blev! No more hair i mina ögon. Diademet är utsett till dagens uppfinning!  • Comments(1)//www.midgets.se/#post142

Mystisk fläck!

FailPosted by Dart 2010-10-19 19:23:16
En helt vanlig morgon, förutom att det är precis skitkallt och ruskigt, kliver jag utanför porten till min mörka borg. På asfalten från 2008 finns en stor fläck och jag fnissar lätt ty jag vet varför. En god kamrat till eder skribent var på besök för ett par dagar sedan. Tentorna var slut för den här gången och det skulle firas med öl, whiskey och all världens sämsta youtube-klipp. Låter det som den perfekta kvällen? Då är du antagligen en rätt tråkig person men i brist på krogstålars dög det utmärkt. Frun i huset suckade djupt när vi jublade ikapp till burnoutfilmer, kattfilmer och alla slags aj-jag-slog-mig-filmer. Tuborgen tog slut och den skotska slottsherren Macallan klev fram och sa tjena, drick mig så mår ni bra. Sagt och gjort. Macallan hälldes upp i gröna coca-cola glas som man fick vid köp av plusmeny på donken. När även denna flaska tog slut tittade herr Mackmyra fram ur en skottglugg. Lite Mackmyra senare ringdes det taxi och min kamrat hinner precis kliva ut ur borgen innan han ropar på urban. Festlig värre! Vad fotot föreställer får ni lista ut själva!

Tjena!  • Comments(0)//www.midgets.se/#post141