Fail

Fail

Gamla människor

knas ^^Posted by Dart 2010-09-27 15:17:33
Det var en Måndag i höstruskiga Kalmar, vinden pinade två tappra sjöingenjörsstudenter i ansiktet när de beslutsamt vandrade hemåt. Tanken var att dessa två herrar runt 30 år skulle tagga till inför Tisdagens ledarskapsredovisning. De tog en omväg och traskade genom gamla staden och utbröt i en diskussion varför folk har växter med frukter och bär som inte är ätliga. Mjo, det är en bra fråga men inte riktigt vad dagens inlägg ska handla om. Våra två hjältar tänkte vandra in på Netto men där vid ingången möter de en tant med rullator. Det visar sig att tanten har en trasig automobil en bit bort och frågar studenterna om de kan busstabellen. Najj tyvärr blir svaret och tanten får en ledsen blick i glokulorna. Studenterna erbjuder tanten att ringa efter sin dotter men inget svar. Men va faan säger de, vi är för bövelen sjöingenjörer snart, nog ska vi få fart på en gammal Skoda? Sagt och gjort, de traskar iväg mot bilen medan tanten febrilt kämpar på med rullatorn.
Bränslenivå i tanken kontrolleras och startmotorn går runt men inte en suck i den hårfönsstora motorn. Troligen ingen gnista alternativt stopp i soppafiltret. Med en iphone som enda verktyg blir felsökningen tämligen begränsad. Tanten ser lite förtvivlad ut och funderar på hur hon ska kunna transportera sin pre-ww2-kropp hem till Smedby. Internet i iPhone är kung, en snabb koll på lokaltrafikens sida visar att det går en busslinje i närheten och tanten lotsas till närmaste hållplats. Tanten är lika lycklig som Agneta Sjödin när hon får peta lite på Magnus Samuelssons armar och frågar glatt hur stor peng de rasande trevliga studentpojkarna vill ha för besväret. Givetvis tackade de nej till en peng och önskade tanten en trevlig dag.

Det är rätt intressant att alla gamlingar alltid frågar hur mycket pengar man vill ha för att hjälpa till. Oavsett om man burit en ica-kasse tre meter eller byggt de ett nytt slott kommer frågan i slutet.

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post140

Märkliga ting

knas ^^Posted by Dart 2010-09-23 18:52:34
Har egentligen inga direkta idéer att skriva om. Jag tänkte mest se om det går att skriva från mobilen ^^. Man skulle kunna härja om riksdagsvalet men orka! Tror inte att jag är ensam om vara trött på allt tjafs. Folk verkar tro att vi ska bygga dödsläger nu eller att alla invandrare ska slängas ut. Jag vet faktiskt inte vilka som är trögast, de som röstat på SD eller de som ska stå på torget och ha en tyst minut för att SD kom in i riksdagen. Det kanske rentav är bra att det blir lite livat i riksdagen? Jag skrattade gott när SVT visade hur ilsk kommunisten Ohly blev.

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post139

Dagens utbrott

knas ^^Posted by Dart 2010-02-05 21:16:56
Jao, blir ett extra inlägg idag. Känner att jag måste skriva det här.
Iaf, hittade Hitlers citat på en sida som heter www.brainyquote.com. Finns mängder av citat från kända och låtsaskända människor där. Så, när jag ändå kollade vad Hitler har sagt i sina dar kollade jag upp vad hans polare Stalin sagt. De var trots allt av samma skrot och korn. Psykopater bägge två.

MEN...när man glor på faktarutan så är det helt annorlunda. Kolla det här!

Det här är infon om Hitler.

Type:
Criminal Quotes

Related Authors:
Al Capone
Jesse James
Jack Abramoff
John Dillinger
John Gotti
Osama bin Laden
Charles Manson
Lee Harvey Oswald
Timothy McVeigh

Fine, inget fel i det direkt men det är det här som gör mig riktigt sur.
Infon om Stalin.

Type:
Leader Quotes
Category:
Russian Leader Quotes

Related Authors:
Buddha
Mother Teresa
Dalai Lama
Martin Luther King, Jr.
Mohandas Gandhi
Napoleon Bonaparte
Charles de Gaulle
Martin Luther

Va i helvete?? Vad är det för rövhål som har kommit fram till det?
Förbannade kommunistjävlar! Jämföra en massmördare som Stalin med Martin Luther och Buddha??? Finns bara en som man kan jämföra med Stalin och det är Hitler.

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post64

Dart å Forss i storstan

knas ^^Posted by Dart 2009-12-14 23:01:56
hallå hallå

Uppdaterar min blog trots att jag befinner mig på torra land. Det är nämligen som så att helgen spenderades i kungliga huvudstaden och fick helt klart ihop lite material att skriva om.
Ringer elit-forss på lördagmorgon varpå han går ut och vevar igång sin gamla 940 och sladdar iväg till kungens kurva där vi möts. Mycket snack och lite verkstad, vart enormt imponerad av hans eltejpade vevhusventilation. Kung vid korvmojjen!
Iaf, poängen var inte att stå på parkeringen till Scandic hela dagen. Vi embarkerar Camillas vita Oktavia och beger oss in mot stan. Styret riktas mot sjöhistoriska muséet. Mina förväntningar som sjöman är knasigt högt ställda. Blir jag nöjd?
En sal med mängder av modellbåtar, lite som att gå in på den lokala leksaksaffären och välja ut en byggsats från revell. Nästa hall bjöd på en rekonstruktion av en kaptenshytt samt ytterligare två modeller. Tredje hallen innehöll fem master, två träbåtar och ett tält...nu började jag ana nivån på sjöhistoriska. I stil med public på en .pl-server. ^^.
Nåja, på övervåningen väntar en pirat-utställning!! Seriöst...en gammal pirat-flagga och lite foton??
Eh, nej...galet missnöjd med det besöket. Blev ett vackert foto på Dart och Forss iaf xD

Efter denna katastrofala upplevelse cruisade vi ner, via strandvägen, till armémuséet. Galet bra museum! Tonvis med vapen inkl unlocks. ^^Lite test av gamla tortyrmetoder resulterade i pungsmärtor men var kul ändå. Några höjdpunkter var att skriva dit våra namn på väggen "Vem är din hjälte?". Inte illa att vara med bland Martin Luther King, Stålmannen och Tarzan!
Det visade sig senare att Forss inte alls gjort värnplikten som vaktis. Han var i själva verket försvarsmaktens egna Batboy!! xDKan varmt rekommendera en utflykt till armémuséet. Det äger!

  • Comments(0)//www.midgets.se/#post43